Strijkvrije Eton overhemden met een luxe uitstraling

dooradmin

Strijkvrije Eton overhemden met een luxe uitstraling

Sinds een aantal jaren wint het strijkvrije overhemd gestaag terrein op modegebied. Maar terwijl de meeste merken nog behoorlijk aan de weg moeten timmeren, heeft het merk Eton zijn sporen in dit segment al ruimschoots verdiend. Deze overhemden, die het product zijn van Zweeds vakmanschap, staan al sinds 1928 garant voor een luxe uitstraling en hoge kwaliteit.

Door de strijkvrije eigenschappen zijn Etonshirts zeer populair bij gelegenheden, waar het belangrijk is, dat je er de hele dag piekfijn uit blijft zien. Denk bijvoorbeeld aan huwelijken en zakelijke activiteiten, die vragen om stijl en klasse.

Uitgebreide collectie van ELS katoen

Eton heeft een uitgebreide collectie van overhemden, die vervaardigd zijn uit Egyptisch katoen. Bij strijkvrije overhemden is het enorm belangrijk dat de kwaliteit en het draagcomfort niet lijden onder de anti-kreuk behandeling. Etonshirts zijn gemaakt van ELS katoen, wat staat voor Extra Long Staple.

Dit zijn lange, fijne draden die heerlijk zacht aanvoelen. Door de manier waarop ze geweven zijn, behouden ze hun pasvorm en hoef je ze na het wassen slechts uit te hangen om ze nagenoeg glad te krijgen. De laatste oneffenheidjes verdwijnen door lichaamswarmte zodra je het Etonshirt aantrekt.

Mooie pasvormen voor ieder postuur

Omdat niet iedereen gelijk is, heeft Eton verschillende pasvormen ontwikkeld, die de drager het beste silhouet geven. Zo is er de Eton Classic Fit, wat een recht model is, en de Eton Contemporary Fit, die licht getailleerd is. Voor de slanke en zeer slanke man zijn er nog de Eton Slim Fit en de Eton Super Slim Fit.

Deze modellen zijn beide sterk getailleerd. Om er goed uit te zien is het niet alleen belangrijk om voor kwaliteit te kiezen, maar ook om rekening te houden met wat past bij jouw lichaamsbouw. In beide opzichten zijn de shirts van Eton uitermate geschikt.

Over de auteur

admin administrator