Mouwlengte 7: speciaal voor lange mannen

dooradmin

Mouwlengte 7: speciaal voor lange mannen

Je kent het vast wel: je staat in een kleedhokje van een bekend modehuis om een overhemd te passen, maar de mouwen zijn veel te kort. Een frustrerend probleem waar vooral mannen boven de 1.80 last van hebben. Door hun lengte zijn de mouwen van de meest standaard kledingmaten te kort.

Daarnaast sluit het kledingstuk vaak niet goed aan op hun lichaamsbouw. Dit maakt het erg moeilijk om een geschikt overhemd te vinden. Gelukkig biedt mouwlengte 7 uitkomst. Deze mouwlengte is 5 centimeter of meer langer dan de standaard maat. Ideaal dus voor de langere man.

 

De perfecte mouwlengte voor de lange man

Mouwlengte 7 is een perfecte mouwlengte voor alle mannen van 1.80 of langer. In het Engels wordt mouwlengte 7 Sleeve 7 genoemd. Dit is tevens een kledingmerk dat zich richt op de lange man. Alle kledingstukken van dit merk hebben uiteraard mouwlengte 7.

Daarnaast zijn de kledingstukken zo ontworpen dat ze perfect aansluiten op de lichaamsbouw van de langere man. De overhemden van Sleeve 7 zijn gemaakt van 100% kwaliteit katoen. Hierdoor gaan de overhemden lang mee en zijn de mouwen zacht. Zelfs na vele wasbeurten krimpen de overhemden nauwelijks en blijft de kwaliteit goed.

 

Een ongekend populair kledingstuk

Een overhemd is al jaren een ongekend populair kledingstuk. Iedere man heeft wel een of meerdere overhemden in zijn kast hangen. Op elke catwalk komen tijdens de Fashion Week meerdere mannelijke modellen voorbij met een overhemd aan.

Het is een geschikt kledingstuk voor elke gelegenheid. Of je nu een zakelijke afspraak hebt of met je familie uiteten gaat. In analyses van de laatste modetrends, bijvoorbeeld in deze analyse van de Volkskrant, wordt vaak genoeg stilgestaan bij het belang van een tijdloze basis garderobe met onder andere kledingstukken als de overhemd en de polo.

Over de auteur

admin administrator