Hogedrukreiniger kopen

dooradmin

Hogedrukreiniger kopen

Belangrijke aankoop informatie over welke hogedrukreiniger je het beste kunt kopen.

Steeds meer mensen kopen een hogedrukspuit vanwege zijn veelzijdige toepassingen en krachtige werking, om zelfs de meest vervuilde terrastegels, schuttingen, tuinmeubels, caravans of auto’s schoon te krijgen.

[two_columns_1]

Prijzen van Hogedrukreinigers.

De prijzen van een (professionele) hogedrukreiniger van o,a de bekende merken als Nilfisk en Karcher lopen vanaf een kleine honderd tot duizenden euro’s. Het zoeken naar de goedkoopste en beste hogedrukreiniger kan je dus veel geld besparen. Hiernaast vind u een selectie hogedrukreiniger aanbiedingen die wij dagelijks op het internet vinden.

[/two_columns_1] [two_columns_2]

*Prijzen kunnen variëren.
*Bekijk alle aanbieders voordat je een aankoop doet.

Deals gevonden op – [date_today]

coolbleu € 99,- klik hier..
coolbleu € 119,- klik hier..
coolbleu € 109,- klik hier..

[/two_columns_2]

Goedkope Hogedrukreiniger kopen.

Hogedrukreiniger kopen NilfiskNatuurlijk zit er prijs en kwaliteit verschil tussen de ene en de andere hogedrukreiniger. Welk merk en hoeveel u wilt betalen is mede afhankelijk, waarvoor je de hogedrukspuit voor wilt gebruiken. Om de juiste en goedkoopste hogedrukreiniger te kopen, vind je hier informatie over prijzen ,merken en werking van hogedrukreinigers. Zo bent je goed voorbereid wanneer je online of gewoon in de winkel een goedkope aanbieding ziet.

Prijzen Hogedrukreinigers.

Zoals hierboven al gezegd de kwaliteit en prijs van een hogedrukreiniger varieert sterk. Een goedkope hogedrukreiniger van de Gamma, Karwei, Praxis, Aldi of Lidl begint al vanaf zo’n 75,- euro. Je koopt dan een eenvoudige maar prima werkende reiniger voor (thuis) gebruik.

De prijzen van de meer bekendere merken zoals Karcher, Kranzle, en Nilfisk liggen beduidend hoger, maar deze hogedrukspuiten zijn kwalitatief beter dan b.v het merk Topcraft welke verkocht word bij o,a de Aldi. De prijs van een Karcher hogedrukreiniger ligt rond de honderd euro,voor het eenvoudigste model. We vonden bij … de beste aanbieding.

Hogedrukreiniger kopen & de werking.

Hogedrukreiniger karcher kopenDe werking van deze machines is principe zeer eenvoudig,vrijwel alle hogedrukspuiten worden direct aangesloten op een waterkraan. Dan word het water naar de pomp gestuurd (binnenin de hogedrukreiniger) en deze pompt het water in de kunststof of metalen buis (afhankelijk welk type) en met kracht (hoge druk) verlaat het water via de verstelbare opening (nozzle ) de hogedrukspuit – reiniger.

De kracht en hoge druk word bepaald door de pomp en de grote van de (nozzle) opening. Een goedkope hogedrukreiniger heeft vaak een lagere druk doordat deze vaak een kleinere pomp bevat met minder capaciteit, dan een wat duurder merk zoals Karcher of Nilfisk. De druk kan met de meeste gangbare hogedrukreiniger oplopen tot ongeveer 110 bar, en kan meestal geregeld worden door de verstelbare nozzle.

Hogedrukreiniger kopen & gebruikers tips.

Heb je of ga je een hogedrukreiniger kopen dan geven we je hier onder enkele tips over het gebruik en aanschaf.

 • Kies voor een bekend merk hogedrukspuit – reiniger zoals Nilfisk, Kacher
  Je hebt dan altijd de beschikking over eventuele reserve onderdelen.
 • Bepaal vooraf waarvoor je de hogedrukspuit wilt gebruiken veel of weinig.
  Wil je een goedkope hogedrukreiniger of duurdere professionele hogedrukreiniger kopen.
 • Kies voor kwaliteit en garantie merken zoals Nilfisk en Karcher geven.
  Deze merken verkopen hogedrukreinigers met sterke slangen, koppelingen en spuitlansen.
 • Kijk goed als je een hogedrukreiniger gaat kopen, dat deze 3 soorten stralen kan geven.
  Puntstraal voor het sterk reinigen op een relatief klein oppervlak
  Rotatie straal dit is een combinatie van puntstraal en een cirkelvormige (roterende straal)
  Vlakke straal voor grote oppervlaktes (minder sterk dan puntstraal)
 •  Keuze uit elektra aansluiting of mobiele uitvoering.
  In meeste gevallen zal 220 volt nodig zijn, waar ook de meeste hogedrukreinigers mee uitgevoerd zijn.
  Professionele hogedrukspuit – reiniger aansluiting 380 volt.
  Mobiele hogedrukspuit – reiniger met een benzine motor.
  Mobiele hogedrukspuit – reiniger met een dieselmotor.

Conclusie Hogedrukreiniger kopen.

Welk type hogedrukreiniger je ook gaat kopen,zet eerst al je persoonlijke wensen op een rijtje voor je voor een goedkoop model zoals die van b.v Topcraft kiest. Bedenk voor jezelf wat de voor en nadelen zijn van een goedkoop en duur model,en hoeveel je er gebruik van de machine maakt.

Soms is het beter om te kiezen voor een merk en een model waar al standaard diverse hulpmiddelen en accessoires zoals terrasborstel met kap worden bijgeleverd, dan voor een goedkoop model waar je dit er apart bij moet kopen. Zo kom je tot de beste afweging welke hogedrukreiniger je het beste kunt kiezen.

Over de auteur

admin administrator