De beste smartphone voor een beperkt budget

dooradmin

De beste smartphone voor een beperkt budget

Met enorme technologische innovatie in zowel hardware en besturingssystemen, zijn smartphones voor heel veel meer zaken te gebruiken dan alleen maar telefoneren en tekst berichten te versturen. Smartphones zijn vandaag de dag een belangrijk onderdeel van ons leven geworden, het is ons leven. Toestellen zoals de Samsung Galaxy S6, HTC One M8 en iPhone 6 halen voortdurend de krantenkoppen over de hele wereld. De smartphone business is booming, want zonder smartphone hoor je er deze dagen niet meer bij.

Samsung 1Helaas zijn alle innovaties niet goedkoop, en de hierboven genoemde smartphones hebben allemaal een plekje in het high-end segment. Voor veel mensen zijn deze smartphones niet te betalen of ze vinden het zonde van de centen om meer als 600 euro uit te geven aan een nieuw toestel. Gelukkig bestaan er ook smartphones voor deze mensen. In dit artikel bespreken wij graag met jullie de beste smartphones voor een beperkt budget.

Nokia Lumia 530

De Nokia Lumia 530 is een betaalbare Windows Phone met een buitengewoon goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit is het instapmodel voor iedereen die nog nooit een smartphone in handen heeft gehad. De smartphone is voor alle gemakken voorzien maar dan voor een bodemprijs. De Lumia 530 is de opvolger van de Lumia 520, de populairste Windows Phone smartphone aller tijden. Het toestel biedt een groot scherm, krachtige hardware en gebruiksvriendelijke software. Met deze smartphone kun je vrijwel hetzelfde als met de smartphones in het high0end segment. De Nokia Lumia 530 is verkrijgbaar vanaf 75 euro zonder abonnement.

Huawei Ascend G6

Een verrassend krachtige maar boven al goedkope Android smartphone is de Huawei Ascend G6. Het budget model van de Chinese fabrikant beschikt over een 4,5 inch display, Android 4.3 Jelly Bean en een uitermate goede selfie camera aan de voorkant. De cameralens heeft maar liefst 5 megapixels. Het design van het toestel lijkt razend veel op de Huawei Ascend P6, het vlaggenschip van Huawei van 2013. Van de Huawei Ascend P6 is ook een 4G versie op de markt, de naam van dit toestel luidt Huawei Ascend P6 4G. Het toestel is vooral populair bij jongeren en dat komt voornamelijk door de selfie camera van de smartphone. De Huawei Ascend P6 is verkrijgbaar vanaf 138 euro.

 

Samsung Galaxy Core Prime

Samsung is vooral bekend vanwege de smartphones in het high-end segment. Smartphones in dit segment krijgen voortdurend aandacht vanuit de media, maar het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft ook uitstekende budget-telefoons. De Samsung Galaxy Core Prime is hier een goed voorbeeld van. Het is een goedkope Android smartphone met 4G ondersteuning. Het toestel heeft alles wat je verwacht bij een smartphone maar dan voor een betaalbare prijs. De Galaxy Core Prime is het ideale toestel voor mensen die de Samsung Galaxy S6 te duur vinden, maar toch over dezelfde gemakken wil beschikken. De Samsung Galaxy Core Prime is verkrijgbaar vanaf 139 euro.

Over de auteur

admin administrator