Bedrijfspennen met logo? Waarom hiervoor kiezen?

dooradmin

Bedrijfspennen met logo? Waarom hiervoor kiezen?

Bedrijfspennen, moet je er nog wel aan beginnen of is het juist zonde van je geld? Kan ik beter mijn geld in andere promotiemiddelen besteden? Om deze vraag te beantwoorden moet u zich een aantal dingen afvragen. Welke methodes van marketing gaat u toepassen?

Komt u soms op netwerkbijeenkomsten, vergaderingen of andere bedrijfsevenementen zoals beurzen? Allemaal dingen waar u over moet nadenken indien u op een professionele manier wilt handelen.

Bedrukte pennen en professionaliteit!

bedrijfspennen met logoJe straalt nou eenmaal veel professionaliteit uit wanneer jouw klanten zien dat jij op jouw zaak gebruik maakt van bedrukte pennen. Ook tijdens beurzen en evenementen komt u waarschijnlijk nooit een bedrijf tegen die geen pennen met bedrijfslogo uitdeelt. Wees dus tijdens een zakelijk evenement of beurs voorbereid en laat uw pennen bedrukken.

Kiest u voor stijl en wilt u pennen met bedrijfslogo niet inzetten tijdens evenementen of beurzen, maar wilt u liever uw vaste zakenrelaties voorzien van een leuk cadeau? Dan kunt u ook altijd nog pennen graveren met uw bedrijfslogo. Graveren ziet er chique uit. U kiest voor een nette en luxe pen van bijvoorbeeld Parker of Waterman en kiest voor een nette gravure.

Bedrukte bedrijfspennen inzetten als marketingtool

Deze methode van marketing is speciaal voor drukkerijen. Hoe vaak zie je wel niet dat je een gratis pen toegestuurd krijgt met bedrijfsinformatie. Vaak is de pen bedrukt en soms is de pen gegraveerd. Nederlanders houden nou eenmaal van gratis spulletjes en je maakt op een leuke en goedkope manier reclame bij de juiste doelgroep.
Pennen zijn voor een onderneming nou eenmaal van belang. Straal professionaliteit uit en kies voor uw eigen bedrijfspennen met bedrijfslogo.

Wilt u meer informatie over het graveren van pennen of toch liever het bedrukken van pennen dan kunt u altijd de links in dit artikel bekijken. Pennen zijn er in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Voor iedere ondernemer zit er wel iets geschiktst tussen.

Over de auteur

admin administrator